TVohjelmat.com - Parempi kuin Telkku, Telsu ja Iltapulu?

Tietoa meistä

Mitä telkkarista tulee tänään illalla? Entä huomenna? Tai millainen olisi ohjelmatarjonta tulevana viikonloppuna? Suuntaa suoraan TVohjelmat.comiin ja olet hetkessä kattavan ohjelmatarjonnan äärellä. TVohjemat.com on tyylikäs ja helppokäyttöinen TV-opas, josta löydät näppärästi kaikkien suosituimpien kanavien TV-ohjelmat jokaiselle viikonpäivälle.

TVohjelmat.comin ohjelmakarttaa voit tarkastella joko pysty- tai vaakasuunnassa. Voit vaihtaa näkymää sivun oikeassa yläkulmassa olevista ikoneista. Nuolinäppäimillä taas pääset surffaamaan eri viikonpäivien ohjelmatarjonnan välillä, tai vaihtoehtoisesti voit klikata päivän kohdalta ja ruudulle avautuu kalenteri, josta voit valita haluamasi päivän. Voit myös klikata ohjelman nimestä ja saat näkyville lyhyen ohjelmaesittelyn.

Voit hakea TV-ohjelmia myös ohjelman nimellä, ja näin löydät nopeasti suosikkiohjelmasi kanavan sekä esityspäivät ja -ajat. Näin et varmasti missaa lemppariohjelmaasi, oli se sitten kotimaista viihdettä, ulkomaista draamaa, asiapitoinen ajankohtaisohjelma tai live-urheilua.

Jos haluat lisätietoa toiminnastamme, sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat antaa parannusehdotuksia, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@tvohjelmat.com.

Yhteystiedot:

Uutismedia OÜ
Reg: 14099580
Narva mnt. 7, 10117
Tallinn, Estonia